Fase 1: Ken jezelf!

Het loopbaantraject van BQueen bestaat uit drie opeenvolgende fases met elk een ander thema. In de eerste fase sta jijzelf centraal.  

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Als je besluit weer aan het werk te gaan, komt er heel wat op je af. Wat betekent dat voor je partner en kinderen? Misschien voel je je schuldig omdat je thuis minder beschikbaar zult zijn. Hoe organiseer je alle praktische zaken? Kun je nog wel meekomen in een baan? Zien bedrijven het zitten om iemand in dienst te nemen die al enige tijd uit het arbeidsproces is? Wat verwacht je van een baan en wat onderscheidt jou van anderen? Dergelijke vragen komen aan de orde in de eerste fase van het loopbaantraject.

Bovendien leer je hoe je jezelf het beste kunt profileren. In je CV leg je niet alleen je ervaringen vast; in de nieuwste generatie CV's besteed je ook aandacht aan jouw persoonlijkheidsprofiel. Wie ben je en hoe komt dat tot uitdrukking in je ervaringen? Een lastige opgave. Veel vrouwen onderschatten hun eigen capaciteiten waardoor zij zich veel te bescheiden opstellen en onvoldoende uit de verf komen. Echter door een druk gezin te runnen, heb je aangetoond dat je stressbestendig bent, dat je meerdere taken tegelijkertijd aankunt en dat je beschikt over organisatietalent en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij helpen je om jouw kwaliteiten op de juiste manier voor het voetlicht te brengen.

 

© 2010 BQueen | Disclaimer | contact | info@bqueen.nl