Werkwijze

Het loopbaanprogramma voor herintreders, bestaat uit groepsessies aangevuld met een individueel coachingsgesprek in iedere fase. In totaal zijn er acht groepsbijeenkomsten en drie coachingsgesprekken, verspreid over drie maanden. Tussen de bijeenkomsten door dient tijd te worden gereserveerd voor het maken van opdrachten. Het herintreders loopbaantraject start vier keer per jaar.

BQueen heeft er bewust voor gekozen om haar loopbaanprogramma voor herintreders grotendeels aan te bieden in groepsverband. Dit heeft als voordeel dat je te maken hebt met gelijkgestemden, die veelal met dezelfde vragen zitten als jijzelf.

Je kunt gemakkelijk ervaringen uitwisselen met elkaar en je kunt elkaar steunen en scherp houden als het gaat om het behalen van doelstellingen. Bovendien bouw je een gezamenlijk netwerk op, waarop je ook na het loopbaantraject kunt terugvallen.

Heb je behoefte aan extra coaching of ben je alleen geïnteresseerd in een specifiek onderdeel van het loopbaanprogramma? Neem contact op voor de mogelijkheden.

© 2010 BQueen | Disclaimer | contact | info@bqueen.nl