Missie & kernwaarden

Missie

BQueen werkt voor vrouwen en bedrijven om hen te helpen bij het bereiken van hun doelen: een uitdagende baan die in evenwicht is met hun privéleven voor vrouwen en gemotiveerde, kundige en betrouwbare werknemers voor bedrijven.

Kernwaarden

BQueen staat voor lef, bevlogenheid, doelgerichtheid, professionaliteit en respect. Dit zijn onze waarden waarmee wij onze overtuigingen tot uitdrukking brengen in daden. Een belofte naar onszelf en onze klanten. Om ons scherp te houden en om iedereen te laten zien wie wij zijn en waar wij voor staan.

Lef: We ontplooien nieuwe initiatieven, we zijn vasthoudend als het tegenzit en we gaan steeds weer nieuwe uitdagingen aan. Lef kenmerkt ook de vrouwen en bedrijven voor wie wij werken: het vereist lef om nieuwe wegen in te slaan.

Bevlogenheid: Om je eigen en andermans dromen te kunnen realiseren, zul je bevlogen moeten zijn. Met toewijding, enthousiasme en een nimmer aflatende vitaliteit zet BQueen zich in voor vrouwen en bedrijven.

Doelgerichtheid: We helpen onze cliënten en partners om hun dromen en ideeën om te zetten in concrete en meetbare doelstellingen en stapsgewijs toe te werken naar hun einddoel: een uitdagende baan voor vrouwen en de perfecte kandidaat voor bedrijven.

Professionaliteit: De medewerkers van BQueen zijn goed opgeleid en verstaan hun vak. Deskundigheid, betrouwbaarheid en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hanteren een planmatige aanpak en we zijn open over wat we kunnen. Als we iemand niet verder kunnen helpen, zullen we dit eerlijk aangeven. In alle andere gevallen zullen we doorgaan, totdat we de juiste vrouw aan de juiste baan hebben gekoppeld!

Respect: We vinden het belangrijk om niet alleen te denken vanuit onze eigen belevingswereld, maar ook uit die van de vrouwen en bedrijven met wie wij werken. We hebben dan ook respect voor de keuzes die worden gemaakt en de wegen die worden ingeslagen.  

Ik ben herintreder / Ik zoek een uitdagende baan

Lees meer>>


Ik ben werkgever / Ik zoek een spil binnen mijn organisatie

Lees meer>>

© 2010 BQueen | Disclaimer | contact | info@bqueen.nl